SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

  • Gratis verzending v.a. €75,-
  • vandaag besteld = zsm verzonden
  • Veilige betaling via iDeal, Mister Cash of Klarna
geschreven door
Joel Beukers

Afvallen week 4 Sixpack – Nikspack – Sixpack

WEEK 4 AFVALLEN -10,4KG

Ik help veel mensen met afvallen terwijl ik zelf nooit dik ben geweest. Ik heb altijd een sixpack gehad en heb daar zelfs mijn werk van kunnen maken. Maar nu begin ik een nieuw project om mijn klanten nog beter te begrijpen. Ik geef mijn sixpack op, door meer dan 5000kcal per dag te eten. Dit door veel gezond en ongezond te eten. Zo ervaar ik wat voeding met je kan doen. Ik ben in totaal 20kg aangekomen en probeer dat nu weer kwijt te raken. Op deze manier kan ik pas echt ervaren hoe het is om aan te komen en om af te vallen. In deze blog is dan eindelijk mijn eerste voortgangsfoto van mijn project Sixpack-Nikspack-Sixpack. Ik ben inmiddels 10,4kg afgevallen in 4 weken, deels vocht en deels vet. Ik leg je uit waarom.
progressie-joel-clean-nutrition-week-4

De eerste 2 weken gingen hard, dan verlies je het meeste vocht. Dat heeft te maken met het feit dat je lichaam eerst alle opgeslagen suikers in de lever gaat verbranden in een negatieve energie balans. En elke gram suiker houdt ongeveer 4 gram vocht vast, dat je lichaam verlaat als gevolg van de verbranding van deze energie.

Maar dan stagneert het afvallen ineens. Je ziet weinig veranderen op de wegschaal en je gaat jezelf afvragen of je nog wel goed bezig bent. Juist nu moet je volhouden en erop vertrouwen dat het lukt. Het is pure wetenschap, je kan alleen afvallen als je minder eet dan je nodig hebt.

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik pas mijn broeken weer, mijn riem moet strakker, ik zie steeds meer spierdefinitie en mijn kracht blijft nagenoeg hetzelfde!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Stel gerust vragen onder dit bericht, ik deel graag mijn kennis.

Volg mijn complete lifestyle programma’s die ik met dit project op de proef stel:
-Droge Spieropbouw
-Afslank Vrouw
-Afslank Man
Voedingsadvies, trainingsschema’s en supplementen KLIK HIER