SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

  • Gratis verzending v.a. €75,-
  • vandaag besteld = zsm verzonden
  • Veilige betaling via iDeal, Mister Cash of Klarna
geschreven door
Joel Beukers

Drs. Maxim Boek

Drs. Maxim Boek, een gepassioneerd “gezondheidsfreak”

Zoals jullie bekend is zijn wij van Clean Nutrition constant bezig om de kwaliteit van onze diensten en producten te verbeteren.

Om de huidige ontwikkelingen binnen het veld van voeding, gezondheid en voedingssupplementen bij te houden zijn wij trots te mogen aankondigen dat ons team vanaf 1 november uitgebreid wordt met Maxim Boek. Maxim is afgestudeerd Biomedisch Wetenschapper, gepassioneerd “gezondheidsfreak” en sinds kort ook actief als Personal Trainer. Na (en tijdens) zijn behaalde titel (Doctorandus, Cum Laude, 2009) aan de Universiteit van Amsterdam was hij werkzaam als onderzoeker in het Amsterdam Medisch Centrum waar hij gedurende 5 jaar onderzoek gedaan heeft aan erfelijke stofwisselingsziekten. Hier heeft hij veel kennis opgedaan over (een verstoorde) stofwisseling en het effect daarvan op het (dis)functioneren van het menselijk lichaam, van orgaanfunctie tot op het allerkleinste niveau, de cel. Tevens heeft hij aan de zijlijn gestaan van onderzoek naar de interactie tussen stofwisseling/voeding en aging (veroudering), echter daarover later meer.

Nutritionist

Maxim zal ons bijstaan als “nutritionist” om jullie van een persoonlijk voedingsadvies te kunnen voorzien en tevens om onze expertise op het gebied van voeding, gezondheid en supplementen (op wetenschappelijke basis) up-to-date te houden.

“Welkom Maxim”

Joël

Drs. Maxim Boek