Shop

Lifestyle pakketten

[rev_slider volgende]

Supplementen met de juiste informatie

Transformatie expert Joel Beukers en maker van onze wetenschappelijke online trainingsprogramma’s voor vetverlies en spieropbouw, gelooft dat iedereen een winnaar kan zijn. Na het bestuderen van gewoontes en gedragspatronen van honderden mensen, en na het testen van zijn eigen programma’s heeft hij besloten om onze Lifestyle Pakketten te ontwikkelen. De juiste combinatie van supplementen met informatie over voeding, training en lifestyle per doel zorgen ervoor dat iedereen zijn doelstelling efficiënt kan behalen.

resultaten-clean-nutrition-joel-beukers-join-the-lifestyle

button

[rev_slider sliderwerking]

Halter2Een trainingsschema dat werkt voor jou

Kies het trainingsprogramma dat bij jouw niveau en trainingsdoel past, voor zowel vrouwen als mannen. Alle oefeningen, sets, herhalingen en rust zijn in een handig schema weergegeven, jij hoeft hier niet over na te denken. Krijg daarbij toegang tot video’s waarin de basis oefeningen zijn uitgelegd.

Nieuwe trainingsschema's in lifestyle pakketten van Clean Nutrition

Kies je voor het Afslank pakket of het Spieropbouw pakket? Ben je een man of een vrouw? Wil je 2, 3, 4, 5 of zelfs 6 dagen per week trainen? Wil je cardio of krachttraining doen? De vernieuwde trainingsschema’s zijn volledig aangepast op jouw situatie! Aan jou de keus in welk tempo je gaat sporten.

Voeding2Een voedingspatroon dat werkt voor jou

Je kan trainen totdat je een ons weegt, zonder het juiste voedingspatroon zie je geen resultaat! Bij onze Lifestyle Pakketten zit een uitgebreid voedingsadvies voor zowel man als vrouw, afslanken of spieropbouw. Leer over het aantal gram eiwitten, koolhydraten en vetten dat jij dagelijks, rondom je trainingen en voor je gaat slapen moet eten om je doel te bereiken. Ontvang per trainingsdoel een voorbeeld van een compleet voedingsschema van 7 dagen met 5 maaltijden per dag. Bereken hier jouw dagelijkse caloriebehoefte met invulling van je eiwitten, vetten en koolhydraten per trainingsdoel.

Spierbal2Ondersteuning

Krijg direct toegang tot onze besloten YouTube kanaal, waarbij de basis oefeningen haarfijn zijn uitgelegd. Daarnaast krijg je direct toegang tot onze besloten coaching groep, waar elk lid zijn/haar kennis deelt over Fitness & Lifestyle. Stel daarnaast op elk gewenst moment vragen aan Joel. Dit zorgt ervoor dat je een steuntje in de rug hebt tijdens het behalen van je doelstelling.

Trophy2

Met resultaat

Bekijk in deze video het geweldige resultaat van Sam Hoogland, die meer dan 20kg is afgevallen!

bereken-je-calorie-behoefte-clean-nutrition

Joel Beukers

De maker van de challenge heeft zijn eigen programma’s op de proef gesteld met zijn project Sixpack-Nikspack-Sixpack . Hij heeft zijn sixpack opgegeven door 20kg aan te komen en dit vervolgens weer kwijt te raken. Hij is nu meer dan 18kg afgevallen.

progressiejoel-week12-week-13

Join The Lifestyle