Al 18.000+ tevreden klanten

Over onze coaching

Onze coaching heeft in de afgelopen jaren al duizenden mensen geholpen om hun doel te behalen. Of je nu wilt droogtrainen, spiermassa wilt opbouwen, of je gewoon fitter wilt voelen, wij bieden verschillende soorten coaching aan. Je kan een keuze maken om te starten met het samengestelde pakket of kiezen voor alleen coaching. Daarnaast krijg je toegang tot onze community waar je je voedingsschema en trainingsschema kunt vinden, maar ook in contact kunt komen met andere groei-maten.

Dit kun je verwachten:

- 1-op-1 contact met de coach via e-mail
- Regelmatige webinars
- Uitgebreide e-books
- Videocursussen

> Online Coaching

Samen sparren totdat jij je doelen behaalt hebt.

> Voeding

Altijd het juiste voedingsschema dat aansluit bij jouw doel en levensstijl.

> Training

Ruime keuze uit zorgvuldig opgestelde trainingsschema's.

> Community

Direct toegang tot onze besloten community, waar elk lid zijn/haar tips en kennis deelt over fitness en voeding.

Ons coachingsprincipe:

De Lifestyle

Op gezonde wijze genieten en het maximale uit het leven halen: dát is voor Team Goud "De Lifestyle". Daarbij hoort een intensief trainingsprogramma, gezonde voeding en het gebruik van de juiste supplementen. Een onmisbare combinatie voor een algeheel gezondere levensstijl.

Hoewel het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen, betekent dit écht niet dat je er alles voor moet opgeven. Genieten van een ‘cheatmeal’ op zijn tijd en in het weekend flaneren, past ook gewoon binnen je voedingspatroon. Uiteindelijk draait het allemaal om de juiste balans. Met passie streven we ernaar om alle Groei-Maten bewust te maken van de voordelen van onze levensstijl en moedigen we iedereen aan om voor goud te gaan! Ben jij klaar om het maximale uit het leven te halen?

‘De Lifestyle’ berust op 4 essentiële pijlers: Trainen, Voeding, Flaneren en Herstel. Deze pijlers vormen de kern van een gezonde leefstijl en worden versterkt door een overkoepelend principe, namelijk gedragsverandering. Waarom zijn deze elementen belangrijk voor een gezonde levensstijl en hoe vullen ze elkaar aan?

Abs are made in the kitchen

Voeding is het belangrijkste ingrediënt voor een gezonde levensstijl. Hoe vaak je ook traint, als je te veel eet zal je niet afvallen en als je te weinig eet zal je ook niet aankomen. Het is dus belangrijk om hier een balans in te vinden. Je wilt namelijk voor jouw doel rondom je trainingen en voordat je gaat slapen de juiste aantal gram eiwitten, koolhydraten en vetten nuttigen. Dit is dan ook een van de hoofdzaken binnen onze coaching. Samen werken we naar een duurzaam voedingspatroon dat voor jou werkt en dat jij voor de rest van je leven kunt toepassen.

Waarom supplementen?
Supplementen kunnen een waardevolle aanvulling zijn bij sporters in combinatie met de juiste voeding. Dit komt doordat het je kan helpen bij het verbeteren van je sportprestaties, het herstel na de training te versnellen en spiergroei te bevorderen.
Supplementen kunnen worden gebruikt om tekorten aan vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen aan te vullen. Als sporter heb je namelijk een verhoogde behoefte aan bepaalde vitamines en mineralen, zoals magnesium.

Schijven door het dak

Het beoefenen van (kracht)training vormt een onmisbare schakel op weg naar een heerlijke levensstijl. Wij willen dat jij voor goud gaat. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, duursport, yoga, of een andere vorm van lichaamsbeweging, het is allemaal een stap in de richting van een gezondere levensstijl. En om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de training die komen gaat, geven we je niet alleen trainingsschema’s, maar een aantal tips over hoe je het maximale uit je sessies kunt halen. Onthoud: het draait allemaal om de juiste mindset. Zet die mentale knop om. Je kunt veel meer dan je denkt. Push je lichaam om elke keer weer over die grens te gaan.

Groei-Maat
Het effectiefst train je samen met je Groei-Maat. Ga dus lekker met je Groei-Maat die gym in! Je moedigt elkaar aan tot betere prestaties en stimuleert elkaar om meer gewicht en herhalingen per set te doen. Daag elkaar en jezelf uit. Maak van elke set een wedstrijdje. In de community kun je ook een tool vinden waarmee je makkelijk een Groei-Maat in jouw stad of dorp kunt vinden. Groei-Lekker!

Je hoeft niet alles te laten

Wie zegt dat je alles moet laten voor een gezonde levensstijl? Zoals je misschien al weet, draait het allemaal om de juiste balans en het maken van bewuste keuzes. Af en toe genieten van een ‘cheatmeal’ en in het weekend een feestje meepakken past gewoon binnen ‘De Lifestyle’. Die balans ligt voor iedereen anders, maar binnen onze coaching helpen wij jou om de juiste balans te vinden.

Terug naar het focusseizoen

Het is essentieel om je lichaam voldoende te laten herstellen van alle trainingen en het flaneren. Het negeren hiervan kan leiden tot uitputting, verminderde prestaties, blessures en een verhoogd risico op gezondheidsproblemen. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Herstel is niet alleen rust na inspanning, maar ook voeding en slaap spelen een belangrijke rol. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen training, voeding en bijpassende supplementen. Een gebalanceerde leefstijl is essentieel voor een effectief herstel. Neem daarom het herstel op in je trainings- en levensstijlroutine, zodat je daarna weer volop voor goud kunt gaan! Joel heeft diverse producten ontwikkeld die jouw herstel zo goed mogelijk bevorderen.

Welke doelen kun je bereiken?

Bij aankoop van het pakket kun je een keuze maken over welk doel je wilt bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of een balans wilt vinden, het pakket kan voor iedereen werken. Het is belangrijk dat je hier een goede keuze maakt! Lees daarom onderstaande informatie door over verschillende doelen.

Bij het afslanken/droog trainen ligt de focus op het verlies van vetmassa, met een minimale afname in spiermassa. Je verlaagt hierbij je vetpercentage doordat je minder eet, dan dat je verbruikt. Je zit in een negatieve energiebalans, maar net voldoende energie om je spiermassa te onderhouden of net een klein stukje te vergroten.

Als je spiermassa wilt opbouwen geef je je lichaam voldoende energie om spiermassa op te bouwen, zonder veel vet aan te komen. Je eet hierbij in een positieve energiebalans, dit betekent dat je boven je onderhoud eet. Hierbij verlaagt je vetpercentage niet tot nauwelijks, en zal de focus echt zijn op aankomen van spiermassa.

Dit is voor de hard gainer! Je komt sneller aan in gewicht, en zal hierbij ook meer vetmassa aankomen. Dit komt doordat je een grotere positieve energiebalans creëert dan bij spiermassa opbouwen. Hierbij is de focus echt op aankomen van gewicht, zowel in vetmassa als in spiermassa.

Deze kan je maken als je tevreden bent over je lichaam en stabiel wilt blijven in je gewicht. Dit pakket kan je bijvoorbeeld kiezen als je meer wilt leren over voeding in combinatie met je training. Of na een periode van afvallen/droog trainen om een juiste balans te vinden.

Onze coaches:

Noa

Ik ben Noa en in 2018 heb ik mijn studie als diëtist afgerond, waarna ik een master Nutrition and Health heb gedaan aan Wageningen University & Research. Mijn passie is om mensen te ondersteunen om de beste versie van zichzelf te worden, door middel van duurzame voedings- en leefstijlveranderingen.

Naast mijn passie voor voeding en gezondheid ben ik dol op sport. Ik ben een fanatieke kickbokser en fitnessfanaat. Vier keer per week sta ik in de kickboksschool en twee keer per week in de gym. Ik hou ervan mezelf uit te dagen en dat vind ik terug in het deelnemen aan kickbokswedstrijden.

Reizen is ook een grote passie van mij. Ik heb maandenlang door landen als Thailand, Vietnam, Cambodja, Japan, Korea, Laos en Hong Kong gereisd. 

Wat onze klanten zeggen over de coaching:

Gouden kennis in je mail:

De coaches mailen regelmatig nieuwe kennis over trainen en voeding. Interesse in deze gratis tips? Meld je dan nu aan voor hun mailing! 🏆

Veelgestelde Vragen

Algemeen

Om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, hebben we besloten om onze coaching uitsluitend online te houden. Op deze manier kunnen we sneller overleggen binnen ons coachingsteam en onze groei-maten sneller van antwoorden voorzien. Alle communicatie tijdens onze online coaching loopt via de mail, WhatsApp en via het coachingsplatform. Daarnaast zijn er ook wekelijks online live sessies met onze coaches binnen het platform die je bij kunt wonen.

Onze trainingsschema’s worden geleverd als meerdere fitness schema’s voor 2, 3, 4 en 5 dagen per week trainen. Het is een combinatie van krachttraining en cardio. Let op: doe je al een andere vorm van beweging? Geen probleem, de schema’s zijn ideaal te combineren met andere sporten. Bovendien is het geen verplichting om onze schema’s te volgen, elke vorm van beweging is goed!

Op de website hebben staat bij elk supplement een uitleg en een gebruiksaanwijzing. Ook krijg je bij je pakket de supplementenwijzer. Hierin staan alle supplementen nogmaals uitgelegd. Heb je er nog vragen over? Neem dan contact op met je coach.

Het tijdsbestek waarin je resultaat kunt verwachten kan variëren van persoon tot persoon. Het is belangrijk om te begrijpen dat verschillende factoren van invloed zijn op hoe snel je veranderingen in je lichaam zult zien. In het algemeen kun je binnen enkele weken veranderingen opmerken, maar dit gaat in kleine stappen. Wij adviseren dan ook om maandelijks progressiefoto’s te maken, want je vergeet vaak hoever je al bent gekomen! Daarnaast is het belangrijk om je lichaamsgewicht en eventueel omtrekken goed bij te houden. In de mini-cursus wordt hier dieper op ingegaan.

Alcohol en spiergroei gaan niet zo lekker samen. Als je ervoor kiest om af en toe alcohol te drinken, is het belangrijk om dit met mate te doen. Alcohol kan het spierherstel belemmeren en het bevat daarnaast ‘loze’ calorieën, waar het lichaam niets mee kan. Voor je gezondheid en voor het behalen van je doelen is het belangrijk om hierin gematigd te zijn. Wil je meer leren over alcohol en spiergroei? Lees dan onze blog: Alcohol en Spiergroei.

Over de Coaching

Wij bestaan uit een klein team van coaches met alleen een andere expertise. Om je zo goed mogelijk te helpen met jouw (hulp)vraag heb je geen vaste coach, maar werken we gezamenlijk om jou het beste naar jouw doel toe te begeleiden.

Je kan bij ons terecht met alle mogelijke vragen over je voeding, training of supplementengebruik. Twijfel je of je een oefening wel goed uitvoert? Ook hiervoor kun je bij ons terecht, we vinden het leuk om mee te kijken!

Bij het lifestyle pakket ontvang je een compleet voorbeeld voedingsschema van 7 dagen passend bij je doel. Je wilt namelijk voor jouw doel rondom je trainingen en voordat je gaat slapen, de juiste hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten nuttigen. In de community vind je een uitgebreide uitleg rondom voeding, training en supplementen met een wetenschappelijke onderbouwing.

Dat is geen probleem! Je krijgt van ons variatielijsten die je kunt gebruiken om te variëren binnen het voedingsschema. Dit raden we ook zeker aan om te doen, zodat je het schema echt naar je eigen wensen kunt aanpassen. Variatie is tenslotte belangrijk! Mocht je een allergie of intolerantie hebben, dan kun je dit bespreken met een van de coaches.

Voor elk doel worden meerdere krachttraining schema’s geleverd voor 2, 3, 4 en 5 dagen per week trainen. Ook zijn er trainingsschema’s beschikbaar met verschillende trainingsprincipes. Denk hierbij aan een full-body aanpak of een splitschema.

Let op: doe je al een andere vorm van beweging? Geen probleem, de schema’s zijn ideaal te combineren met andere sporten. Kies zelf de gewenste trainingsintensiteit. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je dit bespreken met een van de coaches.

Over de Pakketten

Of je nu wilt droogtrainen, spiermassa wilt opbouwen, of je gewoon fitter wilt voelen; dit pakket is voor ieder geschikt ongeacht leeftijd, het soort sport of het aantal keer sporten in de week. Het voedingsadvies, in combinatie met de supplementen, bepaalt voor 80% het succes. De overige 20% wordt bepaald door bewegen, sport en/of fitness.

✔ 3 maanden online coaching
✔ Toegang tot besloten community coaching voor altijd
✔ Voedingsadvies
✔ Voedingsschema voor jouw gekozen doel
✔ Trainingsschema’s voor beginners en gevorderden
✔ Direct toegang tot de schema’s
✔ Inclusief: De Lifestyle: Voeding en Training

De informatie die je uit het coachingstraject, de video's en de documenten haalt, is een investering die altijd bij je blijft! De supplementen gaan natuurlijk wel een keer op, maar dat is meestal afhankelijk van het aantal keer dat je sport in de week. Van alle supplementen kun het gebruik, de dagdosering en de inhoud terugvinden op de productpagina's op deze website.

De supplementen uit dit pakket zijn te combineren met al onze producten. Wil je bijvoorbeeld toch nog werken aan spieropbouw? Kijk dan bij de rubriek Spieropbouw op de website voor aanvullende producten.

Over de Community

Wij vinden het belangrijk om samen voor goud te gaan. Hiervoor hebben wij een online community ingericht waarin jij de coaches, maar ook andere groei-maten, kan spreken. In de community vind je ook je voedingsschema, je trainingsschema en start je met een mini-cursus om je kennis over voeding, supplementen en training te vergroten. Daarnaast hosten wij maandelijks een webinar waarin wij de meest gestelde vraag bespreken van dat moment.