SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

  • Gratis verzending v.a. €75,-
  • vandaag besteld = zsm verzonden
  • Veilige betaling via iDeal, Mister Cash of Klarna

Training met Joel Beukers

Ga samen met een groei-maat mee met Joel:

Training in de gouden tempel met Joel
Rit + (zakelijk*) gesprek in scoopmobiel**
Video op YouTube van Clean Nutrition (optioneel)
✔ Ongelimiteerd toegang tot álle coaching & schema’s**
✔ Ongelimiteerd toegang tot de Groei-Maatje app**
✔ Een tas met verse spullen (t.w.v. €500)
✔ Datum in overleg

* Kosten zijn zakelijk aftrekbaar
** Zie onderstaande informatie voor voorwaarden

Meer informatie

 10000,-  6500,-

Gratis verzending v.a. €75,-
Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
Veilige betaling via iDeal, Mister Cash of Klarna

DAGINDELING & DETAILS:

INTRODUCTIE & TRAINING IN GOUDEN TEMPEL

Joel en een lid van Team Goud ontvangen jou en je groei-maat in de Gouden Tempel, de privé gym van Joel. Na de kennismaking beginnen jullie de dag met een flinke scoopsessie, een lekker setje en een training in de Tempel.

Samen de schijven door het dak heen gooien is een goede manier om elkaar beter te leren kennen en een mooie kans om vragen te stellen aan Joel. Dat kunnen natuurlijk vragen over trainen en voeding zijn, maar met dit pakket krijg je voor onbepaalde tijd toegang tot alle coaching trajecten van Clean Nutrition. Gebruik de kans dus ook zeker om echt vragen aan Joel te richten.

Tijdsduur: +/- 2 uur

RIT + GESPREK IN SCOOPMOBIEL

Nadat jullie hopelijk nieuwe records neergezet hebben in de gym, is het tijd om een rit te maken in een van de gouden scoopmobielen*.

Buiten dat het natuurlijk geweldig is om de Ferrari 812 of G63 AMG 6×6 door een tunnel heen te knallen, is het echte doel van de rit om dieper in gesprek gaan met Joel over business, doelen stellen, mindset, school, het leven, wat dan ook. Misschien heb je wel een zakelijk voorstel waar je het uitgebreid over wilt hebben? Of ben je gewoon benieuwd hoe hij over bepaalde dingen nadenkt? Dit is het moment.

Tijdsduur: +/- 1 uur

* Afhankelijk van beschikbaarheid, het kan zijn dat er één of meerdere bij de garage staan op dat moment

DAGAFSLUITING & YOUTUBE VIDEO

Na de rit met de scoopmobiel sluiten jullie de dag af in de Tempel en ontvang je een tas vol verse spullen (t.w.v. €500).

Als je wilt, wordt de hele dag vastgelegd in een video voor op het YouTube kanaal van Clean Nutrition. Heb je een eigen bedrijf? Dan kan je dit als marketing zien en zijn de kosten van de dag zakelijk aftrekbaar.

VOOR ALTIJD*: CN COACHING & VOLLEDIGE TOEGANG APP

Bij aanschaf van dit pakket krijg je ook ongelimiteerde toegang tot al onze coaching trajecten, e-books en onze eigen Groei-Maatje app. Van trainingsschema’s tot persoonlijk voedingsschema’s en zelfs persoonlijke powerlift coaching en schema’s, je bent overal meer dan welkom. Normaal vervalt de toegang tot de coaching en de app na een jaar, maar daar hoef jij je dus niet druk om te maken.

* Je krijgt toegang zo lang de coaching producten blijven bestaan

 

Na het afronden van de betaling krijg je een bevestigingsmail en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om alles te regelen. Vragen? Neem dan contact op via [email protected].

Terug naar boven