SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

  • Gratis verzending v.a. €75,-
  • vandaag besteld = zsm verzonden
  • Veilige betaling via iDeal, Mister Cash of Klarna

NZVT gekeurd

MET OFFICIEEL CERTIFICAAT
De producten op deze pagina met officieel certificaat zijn identiek aan de supplementen die wij op onze website aanbieden. Het verschil is dat deze producten officieel getest zijn op dopingsgerelateerde stoffen en het NZVT label hebbben. Topsporters die enkel NZVT gekeurde supplementen mogen gebruiken hebben hiermee de mogelijkheid om voor Goud te gaan met de producten van Clean Nutrition.

Op dit moment zijn onderstaande artikelen met het NZVT label verkrijgbaar:

  • Creatine €34,- (THT 09-2024 BATCH 300822)
  • Xtreme V2 (Watermelon) €42,70Β (THT 09-2024 BATCH 218022)
  • Pomp Apparaat (Flaneer Fruit) €42,70Β (THT 09-2024 BATCH 218422)
  • Whey Protein (Cookies&Cream) €42,70 (THT 09-2024 BATCH 220222)

Gratis verzending v.a. €75,-
Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
Veilige betaling via iDeal, Mister Cash of Klarna

Getest op doping

Clean Nutrition test regelmatig haar voedingssupplementen op risico’s zoals verontreiniging en overdosering. Topsporters die gecontroleerd worden op doping zijn in sommige gevallen verplicht om supplementen te gebruiken die daarnaast ook op doping getest zijn.

De voedingssupplementen op deze pagina zijn officieel getest en hebben het NZVT label. Deze producten geven nog meer zekerheid dat ze dopingsvrij zijn. De supplementen en de inhoud is 100% hetzelfde als onze supplementen zonder dit label!

NZVT staat voor ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Voor sporters en hun begeleiders biedt het NZVT een overzicht van batches van producten die voldoen aan een extra kwaliteitscontrole, welke speciaal is opgesteld om het risico op een onbedoelde positieve dopingcontrole te minimaliseren.

Veel gestelde vragen

Doping

Voor sporters en hun begeleiders biedt het NZVT een overzicht van batches van producten die voldoen aan een extra kwaliteitscontrole, welke speciaal is opgesteld om het risico op een onbedoelde positieve dopingcontrole te minimaliseren.

Let op: Het NZVT is opgezet om sporters extra informatie te geven over dopinggerelateerde risico’s maar neemt geen verantwoordelijkheden over. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het innemen van supplementen en voor de eventuele aanwezigheid van dopinggeduide stoffen in het lichaam blijft altijd volledig bij de sporter zelf liggen.

Β 

Om producten te laten keuren op dopingsgerelateerde stoffen moet er kosten gemaakt worden. Zo moet een product door 2 laboratoriums worden geanalyseerd en na goedkeuring worden vermeld op de website van de dopingautoriteit, dit duurt enkele weken. Daarnaast worden de producten appart opgeslagen bij het distributiecentrum om zeker te maken dat een product met het NZVT label wordt verzonden in een pakket.


Creatine
THT 09-2024 BATCH 300822

Xtreme V2 (Watermelon)
THT 09-2024 BATCH 218022

Pomp Apparaat (Flaneer Fruit)
THT 09-2024 BATCH 218422

Whey Protein (Cookies&Cream)
THT 02-2023 BATCH T130