SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

 • Gratis verzending v.a. €75,-
 • Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
 • Veilige betaling via iDeal of Mister Cash

Powerlift Pakket

Met dit Powerlift Pakket draagt Hennes de Kok, voormalig Nederlands kampioen, al zijn kennis over via effectieve, op-maat-gemaakte trainingsschema’s en intensieve coaching. Alle informatie over het powerliften zit in dit pakket verwerkt. Daarnaast krijg je ook voedingsschema’s en supplementen, zodat je direct aan de slag kunt gaan zonder eerst jarenlang alles zelf uit te moet zoeken.

267,-

Gratis verzending v.a. €75,-
Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
Veilige betaling via iDeal of Mister Cash

INHOUD:

 • 1 Jaar intensieve online coaching
 • Toegang coaching community voor altijd
 • Persoonlijke Trainingsschema’s
 • Voedingsschema’s voor spieropbouw én droogtrainen
 • Dopingvrije, natuurlijke supplementen
 • Geschikt voor mannen & vrouwen
 • Smartphone vriendelijk
 • Inclusief De Lifestyle: Voeding en Training

Intensieve Coaching

Met dit Powerlift Pakket krijg je een jaar lang intensieve online coaching waarin we je begeleiden in techniek, vorm, vooruitgang en voeding. Dus geen hoge, maandelijkse kosten voor coaching, maar gewoon één all-inclusive pakket voor de groei-maten die een heel jaar lang écht voor goud willen gaan.

Gedurende het coaching-jaar kun je niet alleen nieuwe trainingsschema’s opvragen als je je PR’s verbroken hebt, maar je kunt ook nieuwe voedingsschema’s opvragen. Je krijgt ook direct toegang tot onze besloten coaching groep, waar elk lid zijn/haar tips en kennis deelt over fitness en voeding.

 

Persoonlijke Schema’s

De trainingsschema’s in het Powerlift pakket zijn speciaal voor jou op-maat-gemaakt. Na het invullen van het intakeformulier sturen wij je een persoonlijk handboek op met alle uitleg, tips en persoonlijke trainingsschema’s van 7 weken voor alle onderdelen van het powerliften. Na die periode kun je nieuwe schema’s laten maken door ons, zodat je blijft groeien. Daarnaast krijg je normale trainingsschema’s voor wanneer je even geen Powerlift schema kunt volgen, inclusief trainingsschema’s voor thuis.

De gemiddelde groei-maat wint al snel zo’n 10 tot 15 kilo op zijn Bench Press na het zorgvuldig volgen van één op maat gemaakt schema van 7 weken. Groei-lekker!

Voeding

 Bij het Powerlift Pakket ontvang je een voorbeeld van een compleet voedingsschema van 7 dagen met 5 maaltijden per dag. In het Lifestyle document bevindt zich tevens een uitgebreid voedingsadvies met wetenschappelijke onderbouwing. Eet het juiste aantal gram eiwitten, koolhydraten en vetten dat jij dagelijks, rondom je trainingen en voor je gaat slapen nodig hebt voor spieropbouw.

Supplementen

Een goede en gezonde dagelijkse voeding is een vereiste om Voor Goud te kunnen gaan en om te groeien.

De supplementen in het Powerlift Pakket zijn een schone, dopingvrije aanvulling op jouw dagelijkse voeding om die hele tent af te breken en om die PR’s door het dak te rammen!

Xtreme Workout V2
Creatine
Whey Proteïne Pro
Vitamix Pro
Shake Beker

Voor wie is dit pakket geschikt?

Zowel dit pakket als het powerliften zelf is voor iedereen geschikt. Man of vrouw, beginner of ervaren, dat maakt allemaal niet uit. Iedereen met interesse in het sterker worden en het verleggen van zijn records heeft baat bij dit pakket.

Met dit pakket kun je rekenen op een forse krachttoename nadat je nauwkeurig één (of meer) van deze op maat gemaakte schema’s hebt gevolgd. Zit je al een tijd vast op een bepaald gewicht op een van de oefeningen of wil je zo snel en effectief mogelijk naar je doelen werken? Dan gaan deze schema’s en onze coaching je daar mee helpen.

Meest gestelde vragen

Vragen Spieropbouwpakket

Krijg of heb je geen toegang meer tot alle content in de App?

Als er geen schema’s verschijnen onder Profiel > Kies je trainingsschema’s > .. , of je kunt niet in alle pagina’s in de App nadat je een lifestylepakket hebt aangeschaft, dit heeft een kleine verwerkingstijd nodig van een aantal uur. Mocht het toch langer duren, neem dan contact met ons op:
Contactformulier

Vermeld je ordernummer en verstuur jouw bericht onder het kopje “App Groei-Maatje”.

 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle schema’s en functionaliteiten in de App.

In de shop staat bij ieder product uitgebreid beschreven hoe je het product moet gebruiken. Dit staat ook op de verpakking van het supplement. Lees dit goed voordat je de supplementen inneemt.

Geef ons eventjes de tijd, maar ben je na drie werkdagen nog niet toegelaten? Neem dan contact op via het contactformulier, dan lossen wij het op.

Onze online coaches helpen je graag en reageren altijd binnen 72 uur (op werkdagen). Heb je toch geen advies/antwoord gekregen, check dan even of je jouw vragen naar jouw correcte coach hebt gestuurd. Deze informatie kun je teruglezen in het intake formulier die je hebt gekregen bij het pakket.

 • Reviews
  Hey Groei-maat, deel jouw ervaring met “Powerlift Pakket” en laat Groei-maten weten wat jij ervan vindt!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Stan Rolff (geverifieerde eigenaar)

   nlSouth Holland, Netherlands

Andere suggesties…