SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 • Gratis verzending v.a. €50,-
 • Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
 • Veilige betaling via iDeal of Mister Cash

QUARANTAINE CHALLENGE 🏆

De QUARANTAINE CHALLENGE is voor iedereen die zowel thuis als in de gym wilt transformeren. Naast de supplementen krijg je 1 jaar lang online coaching, toegang tot de besloten coaching groep, alle trainingsschema’s zowel gym workouts als home workouts, een persoonlijke voedingsschema en toegang tot de app Groei-Maatje waar je kan chatten met Coach Zanna en coach Maurice. Voor beginners en gevorderden die voor Goud gaan, ook in tijd dat je niet naar de gym kan. Lees verder

De supplementen van de Quarantaine Challenge zijn 100% zuiver Vrij van onnodige vulstoffen, aspartaam of toegevoegde suikers

187,-

Wegens overweldigende vraag: DE QUARANTAINE CHALLENGE

Deze 8 weekse challenge start woensdag 1 april, maar je kan je nu hier alvast inschrijven. De top 3 transformaties na 8 weken winnen een supplementen pakket! Plek 1 ontvangt een Supplementen Pakket t.w.v €300,-! Plek 2 ontvangt een Supplementen Pakket t.w.v €200,- en plek 3 ontvangt een Supplementen Pakket t.w.v €100,-.

In dit exclusieve pakket krijg je onder andere:

Trainingsschema’s voor thuis én voor in de gym
✔ Extra billen/benen/buik Home Workout Guide voor vrouwelijke deelneemsters
✔ Inclusief het e-book De Lifestyle: Voeding en Training
✔ Persoonlijk voedingsschema
✔ 1 Jaar lang online coaching via de mail van voedingsdeskundige
✔ Toegang community coaching voor altijd
✔ 1 Jaar volledig toegang tot de app Groei-Maatje. Chat hier met online coach Maurice van der Wardt

Supplementen + Shake beker:
Creatine Monohydraat 400g
Xtreme Workout V2 300g
Whey Proteïne Pro 1000g
Vitamix Pro 30 tabletten
Voor Goud Shaker Beker ZWART

Schrijf je vast in en ga voor goud!

Gratis verzending v.a. €50,-
Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
Veilige betaling via iDeal of Mister Cash
 • Over QUARANTAINE CHALLENGE 🏆

  8 WEEKSE QUARANTAINE CHALLENGE🏆

  Transformatie expert Joel Beukers en maker van het wetenschappelijke online trainingsprogramma voor vetverlies, gelooft dat iedereen een winnaar kan zijn. Na het bestuderen van gewoontes en gedragspatronen van honderden mensen en na het testen van zijn eigen programma, heeft hij besloten om deze 8 weekse Challenge te ontwikkelen waarbij iedereen resultaat kan boeken. Deze 8 weekse challenge start woensdag 1 April, maar je kan je nu alvast inschrijven.  De top 3 transformaties na 8 weken winnen een supplementen pakket! Plek 1 ontvangt een Supplementen t.w.v €300,-! Plek 2 ontvangt een Supplementen pakket t.w.v €200,- en plek 3 ontvangt een Supplementen pakket t.w.v €100,-.

   

  Het programma richt zich op een combinatie van vier onderdelen: een gezond voedingspatroon wat geheel persoonlijk op jouw behoeftes wordt afgesteld, een efficiënt trainingsprogramma, een doelstelling, online ondersteuning van Joel Beukers en het Clean Nutrition Coaching Team.

  Voeding

  Je kan trainen totdat je een ons weegt, zonder het juiste voedingspatroon zie je geen resultaat! Na het intake gesprek ontvang je een persoonlijke voedingsschema op basis van jouw caloriebehoefte en persoonlijke voorkeur voor eten. Leer over het aantal gram eiwitten, koolhydraten en vetten dat jij dagelijks, rondom je trainingen en voor je gaat slapen moet eten om je doel te bereiken. Ook deze informatie blijft je leven bij!

  Training

  Kies het trainingsprogramma dat bij jouw niveau en trainingsdoel past, voor zowel vrouwen als mannen. Je krijgt zowel een trainingsschema voor thuis, als voor in de gym voor als de gyms weer open gaan. Alle oefeningen, sets, herhalingen en rust zijn in een handig schema weergegeven, jij hoeft hier niet over na te denken. Krijg daarbij toegang tot de Voor Goud Fitness app waar alle oefeningen zijn uitgelegd en waar je per dag kan zien wat jouw schema is.

  Ondersteuning

  Stel op elk gewenst moment tijdens de challenge zelf vragen aan je coach via de mail of in onze besloten coaching-groep waar alle leden toegang tot hebben. Of chat met online coach Maurice van der Wardt in onze app: Groei-Maatje. Dit zorgt ervoor dat je een steuntje in de rug hebt tijdens het behalen van je doelstelling.

  Trophy2

  Doelstelling

  Met de juiste doelstellingen behaalt iedereen succes. Het is belangrijk om voor jezelf doelstellingen te formuleren tijdens deze challenge. Wat wil je bereiken en waarom wil je dit bereiken? Dit zorgt ervoor dat je elke dag een reden hebt om op te staan en je uiterste best te doen. Om je hierbij te helpen keert Joel Beukers prijzen uit aan de top 3 transformaties.

  Joel Beukers

  De maker van de challenge heeft zijn eigen programma op de proef gesteld met zijn project Sixpack-Nikspack-Sixpack . Hij heeft zijn sixpack opgegeven door 20kg aan te komen in 11 weken en dit vervolgens weer kwijt te raken binnen 12 weken.

  before between after, joel beukers - clean nutrition

  Schrijf je op tijd in
  Vul het intake formulier in
  Ontvang je persoonlijk voedingsschema
  Ontvang 1 jaar lang online fitness coaching
  Ontvang je uitgebreide trainingsschema’s
  Ontvang het complete Lifestyle Ebook (Lifetime informatie)
  Krijg 1 jaar lang volledig toegang tot onze app ‘Groei-Maatje’

  Als extra motivatie worden de top 3 transformaties beloond met gouden prijzen! Het gaat om de transformatie die jij maakt in 8 weken, of nu wilt afvallen of juist spieren wilt opbouwen, iedereen maakt een kans.

   

 • Reviews

Andere suggesties…