Shop

Xtreme V2 (ZONDER CAFEINE)

Xtreme Workout V2 ZONDER CAFEINE MET EXTRA POMP Vrij van onnodige vulstoffen, aspartaam of toegevoegde suikers.

 36,-

300 Gram Framboos
🏆🏆🏆🏆🏆
100% Garantie dat Xtreme Workout V2 binnen een uur na inname van de eerste dosering werkt
Suiker vrij
Aspartaam vrij
Zeer goed van smaak!

xtreme-workout-garantie-clean-nutrition

Best verkocht product!

Xtreme Workout V2 is onze sterkste pre-workout formule met alleen de meest werkzame ingrediënten in een hoge dosering, ontwikkeld in samenwerking met Joel Beukers.

* Clean Nutrition streeft naar de beste kwaliteit door werkzame producten te leveren, vrij van aspartaam, toegevoegde suikers en overbodige vulstoffen. Wij staan volledig achter onze producten en vertrouwen erop dat je voor de volle 100% tevreden bent.

Niet tevreden? Mits er niet meer dan 1 scoop ontbreekt, kan je het product retourneren volgens de algemene voorwaarden en ontvang je het aankoop bedrag terug op je rekening.


Gratis verzending v.a. €50,-
Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
Veilige betaling via iDeal of Mister Cash
Beschrijving

Xtreme Workout V2 ZONDER CAFEINE MET EXTRA POMP!

Xtreme Workout V2 is onze sterkste pre-workout formule met alleen de meest werkzame ingrediënten in een hoge dosering, ontwikkeld in samenwerking met Joel Beukers.

Dit is de versie ZONDER cafeine maar met meer Beta-Alanine en Citruline. Ideaal om in te nemen als je minder goed cafeine kan verdragen of er niet van kan slapen.

Geadviseerd dagelijkse gebruik

Neem 1 tot 2 maatscheppen Xtreme Workout V2 met 200 ml water, 20 tot 10 minuten voor de training of andere prestatie. Ideaal te combineren met Creatine.

Waarschuwingen

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het is raadzaam om met een halve dosering te starten om de lichaamsreactie te aanschouwen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Indien u medicijnen gebruikt, raadpleeg uw arts voordat u dit product gebruikt. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gezonde voeding.

Bewaren

Let op! Haal het vochtzakje niet uit de verpakking. Dit voorkomt dat de poedervorm hard wordt. Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

* Garantie

Clean Nutrition streeft naar de beste kwaliteit door werkzame producten te leveren vrij van aspartaam, toegevoegde suikers en overbodige vulstoffen. Wij staan volledig achter onze producten en vertrouwen erop dat je voor de volle 100% tevreden bent.

Niet tevreden? Mits er niet meer dan 1 scoop ontbreekt, kan je het product retourneren volgens de algemene voorwaarden en ontvang je het aankoop bedrag terug op je rekening.

xtreme-workout-garantie-clean-nutrition

Wat Xtreme Workout V2 uniek maakt

Er zitten geen onnodige vulstoffen in Xtreme Workout V2. Een eerlijk product waarin dure ingrediënten hoog gedoseerd zijn. In veel pre-workout producten kan je uit de opgegeven samenstelling van ingrediënten niet opmaken hoeveel je nu inneemt per ingrediënt. Xtreme Workout V2 is daar helder in, alles is uitgeschreven, je weet exact wat je inneemt.

Ingrediënten uitgelicht

  • L-Tyrosine stimuleert het zenuwstelsel.
  • Magnesium draagt bij aan een normaal werkend zenuwstelsel
  • Kalium is een essentieel mineraal
  • Vitamine D draagt bij aan een normale spierfunctie
  • Vitamine C is een antioxidant en ondersteunt het afweersysteem
  • L-Arginine helpt het lichaam te ontdoen van ammoniak (afvalstof)

Voor wie is de is Xtreme Workout V2 geschikt?

Xtreme V2 is geschikt voor iedereen die een kwaliteit pre-workout zoekt om het maximale uit zijn training, wedstrijd of prestaties te halen.

Voedingssupplement

0669393937760 Xtreme v2 zonder cafeine (framboos) – 300 gram

Samenstelling

Samenstelling

Per dagdosering (8 gram)

Ingrediënt Hoeveelheid RI*
L-Citruline Malaat 2453 mg
Beta Alanine 1920 mg
L-Arginine Alpha-ketoglutaraat 990 mg
Taurine 683 mg
L-Tyrosine 533 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 320 mg 400%
Kalium (chloride) 151 mg 7,5%
Magnesium (citraat) 131 mg 35%
Piperine (zwarte peper extract) 6 mg
*RI = Referentie Inname

Ingrediënten

L-citruline malaat, beta alanine, L-arginine a-ketoglutaraat, mineralen, Taurine, L-tyrosine, vitaminen, framboos (smaakstof), silicium dioxide (antiklontermiddel), sucralose (zoetstof), karmijn (natuurlijke kleurstof), piperine.

Voedingssupplement

Ten minste houdbaar tot: zie verpakking
Batchcode: zie verpakking
Inhoud: 300 gram
Categorie nutriënten: Aminozuren
SKU 0669393937760

 

Gebruik

Geadviseerd dagelijkse gebruik

Neem 1 tot 2 maatscheppen Xtreme Workout V2 met 200 ml water, 20 tot 10 minuten voor de training of andere prestatie. Ideaal te combineren met Creatine.

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren

Let op! Haal het vochtzakje niet uit de verpakking. Dit voorkomt dat de poedervorm hard wordt. Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergie-informatie

Geen bekende allergenen.

Reviews