SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

  • Gratis verzending v.a. €75,-
  • Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
  • Veilige betaling via iDeal of Mister Cash

Joel Beukers

Lifestyle coach en Natural Fitnessmodel

Beste Groei-Maat,

Ik ben Joel beukers, een fitnessmodel uit Nederland. Mijn taak is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het krijgen van een gouden lifestyle. Met mijn lifestyle ben ik 365 dagen van het jaar goed in vorm. Dit door een intensief trainingsprogramma en een gezond dieet. Met een gezond dieet bedoel ik niet alle extreme hypes die je in de media tegenkomt, ik bedoel hiermee een dieet die mij alles geeft wat mijn lichaam nodig heeft.

Daarbij horen ook de bekende cheat-maaltijden om van het leven te kunnen genieten. Ik vind het belangrijk om een goed lichaam te hebben en tegelijkertijd te kunnen genieten van het leven. En JA zelfs alcohol(met mate) past in mijn dieet!

Sport heeft altijd een hoofdrol gespeeld in mijn leven. Ik speelde rugby vanaf mijn 6de tot mijn 23ste nadat ik ernstig geblesseerd raakte aan mijn onderrug. Rugby heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Op jonge leeftijd ervoer ik winnen en verliezen, maakte ik deel uit van een team en leerde ik hoe ik moest omgaan met fysieke pijn. Rugby gaf mij een sterk karakter.

Na mijn blessure stopte ik al mijn energie met hetzelfde karakter in fitness. Ik wilde altijd al op de cover van fitnessblad komen, dus dat werd mijn nieuwe doelstelling. Binnen een jaar belandde ik op de cover van Sport & Fitness.

“It’s important to have something to fight for, to dream about. You need a “why” for all the effort you put in.”

Joel Beukers
Clean Nutrition