Veelgestelde Vragen

Verzending/Levering

Het kan zijn dat je jouw adres (onvolledig) hebt ingevuld. Hierdoor kan Post-NL jouw bestelling niet automatisch verwerken.

Ook kan eht zijn dat je het verkeerde e-mailadres ingevoerd. Hierdoor wordt de orderbevestiging en de track & trace-code naar het verkeerde e-mailadres verzonden...

Stuur in beiden gevallen een mail naar support@cleannutrition.eu en wij zorgen dat je de bijbehorende mail(s) zo snel mogelijk op het juiste e-mailadres ontvangt!

In 99%< van de gevallen worden onze pakketen de eerstvolgende werkdag geleverd. Als dit niet het geval is, kán het zijn dat het pakket vertraagd wordt vanwege overdrukte bij Post-NL.

Als het pakket na 3 werkdagen nog steeds niet is afgeleverd, stuur dan een mail naar support@cleannutrition.eu. Wij zorgen ervoor dat jij jouw pakket zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen!

Dat kan gebeuren natuurlijk...

Wij kunnen het adres van jouw bestelling helaas niet achteraf aanpassen, omdat de bestellingen vrijwel direct gereed gemaakt worden bij Post-NL.

Wél kan je contact opnemen met Post-NL, (en/of de app van Post-NL gebruiken), om dit tóch nog achteraf aan te kunnen passen.

Ontbreekt er iets aan jouw bestelling of heb je iets geconstateerd wat jou niet de bedoeling lijkt? Laat het ons weten!

Stuur een mail naar support@cleannutrition.eu met daarbij (indien nodig) foto's van jouw pakket. Onze gouden klantenservice staat klaar om jou verder te helpen.

PRODUCT

Heb je een verkeerd product ontvangen of is er iets mis met jouw product(en)?

Stuur een mail naar support@cleannutrition.eu met daarbij (indien nodig) foto's van jouw pakket. Onze gouden klantenservice staat klaar om jou verder te helpen.

Retourneren

Lees eerst de voorwaarden (klik) en instructies (klik) van het retourneren.

Vergeet niet onze klantenservice (support@cleannutrition.eu) op de hoogte te houden van jouw retourzending.

Stuur ons de volgende informatie van de retournatie op:

  • Bijbehorend ordernummer
  • Product(en) en de eventuele smaken/kledingmaten
  • Track & Trace-code van de retournatie.

Stuur het pakket naar het volgende adres:

  • Clean Nutrition
    Postbus 370
    3990 GD Houten

Een (retour)zending is eenvoudig aan te maken, bijvoorbeeld via Post-NL (klik).

*Restitutie van retourkosten vindt alleen plaats bij verzending boven de €75.-