Frequently Asked Questions

What can we help you find?

VERZENDING

Wij streven ernaar om bestellingen op werkdagen voor 23:00 uur dezelfde dag te versturen. Bestellingen gedaan op zaterdag of zondag tot 21:00 uur, worden op zondag verzonden. Bezorging wordt gedaan door PostNL. Zij bezorgen 96% van alle door ons aangeleverde zendingen de eerstvolgende werkdag.

E-books kunt u direct na de betaling (ongeacht het tijdstip) downloaden.

*Als je de afgelopen dagen wat besteld hebt, kan het wat langer duren voordat jij jouw pakket in ontvangst kan nemen. Dit komt door de overdrukte die wij (en Post-NL) hebben opgelopen dankzij de afgelopen black-friday actie. Let hier op!

Het komt helaas soms voor dat een zending vertraging oploopt bij Postnl. Als bezorging twee dagen achter elkaar wordt uitgesteld kunnen wij actie ondernemen en vragen wij dit te laten weten.

Bestelling die wij op zaterdag en zondag (tot 21 uur) ontvangen worden zondagavond verzonden. Het kan tot 00:30 uur duren voordat je een verzendbevestiging ontvangt.

Helaas komt het vaker voor dat automatische mails zoals een bevestigingsmail in je SPAM map terecht komen. Check deze map! Zie je geen SPAM map? Probeer dan eens in te loggen met een webbrowser op een computer of laptop.

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een verzendbevestiging met daarin een link om je pakket te volgen (track en trace code). Als je deze nog niet ontvangen hebt dan is jouw bestelling nog niet verzonden.

Wij streven ernaar om bestellingen op werkdagen voor 23:00 uur dezelfde dag te versturen. Bestellingen gedaan op zaterdag of zondag tot 21 uur, worden op zondag verzonden. Bezorging wordt gedaan door PostNL, zij bezorgen 96% van alle door ons aangeleverde zendingen, de volgende dag. Bezorging door PostNL Pakketservice wordt gedaan van maandag tot en met zaterdag.

Heb je de Track en Trace code gecheckt en blijkt er dat er iets mis gaat met je pakket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Mocht je het pakket niet meteen de volgende dag in huis hebben, kan het ook zijn dat PostNL vertraging heeft. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bestellen

Op deze website kan je betalen met de volgende betaalmethodes: iDeal, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Bankin en KBC/CBC Betaalknop

Neem contact op met de klantenservice van Clean Nutrition via onze contactpagina.

Wij doen ons best om álle vragen binnen ~48 uur te beantwoorden via info@cleannutrition.nl.