SHOP

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Vul je emailadres in en we sturen je een link om je wachtwoord te herstellen.

 • Gratis verzending v.a. €75,-
 • Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
 • Veilige betaling via iDeal of Mister Cash

Powerlift Coaching

2 maanden intensieve coaching 🏋🏽‍♂️

Door middel van persoonlijke trainingsschema’s en intensieve coaching leert Hennes de Kok, voormalig Nederlands Kampioen, jou alles over het powerliften. Al zijn kennis zit in dit persoonlijke handboek verwerkt, zodat je direct aan de slag kunt gaan en die PR’s door het dak kunt rammen.

De gemiddelde groei-maat wint al snel zo’n 10 tot 15 kilo op zijn of haar lifts na het zorgvuldig volgen van één op-maat-gemaakt schema van 7 weken.

Deze coaching is ook beschikbaar als volledig pakket. Zie daarvoor ons complete Powerlift Pakket.

67,-

Gratis verzending v.a. €75,-
Op werkdagen voor 23uur besteld = morgen in huis
Veilige betaling via iDeal of Mister Cash

INHOUD:

 • 2 maanden intensieve online coaching door Hennes
 • Toegang coaching community voor altijd
 • Persoonlijke Trainingsschema’s
 • Geschikt voor mannen & vrouwen
 • Smartphone vriendelijk

Let op: dit product bevat géén supplementen en voedingsadvies. Zie daarvoor ons complete Powerlift Pakket.

Intensieve Coaching

Met dit Powerlift Pakket krijg je twee maanden lang intensieve online coaching waarin we je begeleiden in techniek, vorm, vooruitgang en voeding. Je krijgt ook direct toegang tot onze besloten coaching groep, waar elk lid zijn/haar tips en kennis deelt over fitness en voeding.

Persoonlijke Schema’s

De trainingsschema’s in het Powerlift pakket zijn speciaal voor jou op-maat-gemaakt. Na het invullen van het intakeformulier sturen wij je een persoonlijk handboek op met alle uitleg, tips en persoonlijke trainingsschema’s van 7 weken voor alle onderdelen van het powerliften.

De gemiddelde groei-maat wint al snel zo’n 10 tot 15 kilo op zijn bench press, deadlift en/of squat na het zorgvuldig volgen van één op maat gemaakt schema van 7 weken. Groei-lekker!

Voor wie is dit pakket geschikt?

Zowel dit pakket als het powerliften zelf is voor iedereen geschikt. Man of vrouw, beginner of ervaren, dat maakt allemaal niet uit. Iedereen met interesse in het sterker worden en het verleggen van zijn records heeft baat bij dit pakket.

Met dit pakket kun je rekenen op een forse krachttoename nadat je nauwkeurig één (of meer) van deze op maat gemaakte schema’s hebt gevolgd. Zit je al een tijd vast op een bepaald gewicht op een van de oefeningen of wil je zo snel en effectief mogelijk naar je doelen werken? Dan gaan deze schema’s en onze coaching je daar mee helpen.

Meest gestelde vragen

Vragen Spieropbouwpakket

Krijg of heb je geen toegang meer tot alle content in de App?

Als er geen schema’s verschijnen onder Profiel > Kies je trainingsschema’s > .. , of je kunt niet in alle pagina’s in de App nadat je een lifestylepakket hebt aangeschaft, dit heeft een kleine verwerkingstijd nodig van een aantal uur. Mocht het toch langer duren, neem dan contact met ons op:
Contactformulier

Vermeld je ordernummer en verstuur jouw bericht onder het kopje “App Groei-Maatje”.

 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle schema’s en functionaliteiten in de App.

In de shop staat bij ieder product uitgebreid beschreven hoe je het product moet gebruiken. Dit staat ook op de verpakking van het supplement. Lees dit goed voordat je de supplementen inneemt.

Geef ons eventjes de tijd, maar ben je na drie werkdagen nog niet toegelaten? Neem dan contact op via het contactformulier, dan lossen wij het op.

Onze online coaches helpen je graag en reageren altijd binnen 72 uur (op werkdagen). Heb je toch geen advies/antwoord gekregen, check dan even of je jouw vragen naar jouw correcte coach hebt gestuurd. Deze informatie kun je teruglezen in het intake formulier die je hebt gekregen bij het pakket.

 • Reviews
  Hey Groei-maat, deel jouw ervaring met “Powerlift Coaching” en laat Groei-maten weten wat jij ervan vindt!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rico Verhoeven

   Geweldig concept

Andere suggesties…