Over

Joel Beukers

Hey Groei-Maat, Joel Beukers hier!

Ik ben al jaren actief als ondernemer, lifestyle-coach, en fitnessmodel. Dankzij een combinatie van een intensief trainingsprogramma, de juiste supplementen en een gezond dieet ben ik het hele jaar in topvorm en in goede conditie. Met een dieet doel ik natuurlijk niet op alle extreme hypes die je in de media tegenkomt. Ik heb het over een voedingspatroon dat mijn lichaam voorziet van alle benodigde voedingsstoffen en energie. Daarbij hoort ook weleens een lekkere ‘cheat-meal’ of alcoholisch drankje. Balance is key.

Ik wil op een gezonde manier van het leven te genieten en toch het maximale eruit te halen. Mijn missie? Zo veel mogelijk mensen helpen aan een Gouden Lifestyle.

Samen gaan we Voor Goud!

Van professioneel rugbyer naar fitnessguru

Sport heeft altijd een hoofdrol gespeeld in mijn leven. Vanaf mijn 6e tot mijn 23e was ik actief als rugbyer, tot een ernstige blessure aan mijn onderrug een eind aan mijn carrière maakte. Rugby heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Op jonge leeftijd ervaarde ik winnen en verliezen, maakte ik deel uit van een team en leerde ik hoe ik met fysieke pijn moest omgaan. Dankzij het sterke karakter dat rugby mij heeft gegeven, ging ik na mijn blessure niet bij de pakken neerzitten, maar focuste ik al mijn energie op fitness.  Ik stelde een duidelijk doel voor mezelf: op de cover van een fitnessblad verschijnen. Binnen een jaar slaagde ik hierin en belandde ik op de cover van Sport&Fitness. Inmiddels sta ik in meerdere bladen en heb ik ook op de cover van de Men’s Health mogen staan.

De Gouden Formule

Een positieve dopingtest op foute voedingssupplementen is uiteindelijk de drijfveer geweest om mijn leven als professionele rugbyspeler helemaal om te gooien. Ik richtte mij op gezonde voeding en een intensief trainingsprogramma, maar durfde daarnaast ook écht van het leven te genieten door mijzelf niet alles te ontzeggen. Ik creëerde een Gouden Formule, een levensstijl die ik voor de rest van mijn leven vol kan houden. Met deze aanpak heb ik velen kunnen helpen en hebben zij gouden transformaties doorgemaakt. Pure winst!


Klik op de knop hieronder om naar het verhaal van Clean Nutrition te gaan