Bestellen & Verzenden

Verzendkosten

Nederland: €7,-
België: €7,-
Duitsland: €7,-

Een bestelwaarde vanaf €75 geeft altijd gratis verzending.

Voor deelleveringen worden verzendkosten slechts één keer in rekening gebracht.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen vóór 23:00 uur gedaan zijn worden dezelfde dag nog verstuurd, mits wij de betaling hiervoor ontvangen hebben. Voor Nederland en België geldt dat onze vervoerder, PostNL, 96% van alle door ons aangeleverde zendingen de volgende dag levert. Bezorging door PostNL Pakketservice wordt gedaan van maandag tot en met zaterdag.

E-books kunt u direct na de betaling downloaden, ongeacht het tijdstip.

Levering & Tracking

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een orderbevestiging en verzendinformatie per e-mail. Als beloofde levertijden niet kunnen worden gehaald, zullen we je direct informeren.

Zodra we je bestelling hebben ingepakt, ontvang je een e-mailmelding met het PostNL-traceringnummer (de Track&Trace code). Je kunt via de link in die mail de verzendstatus controleren na ophaling door PostNL.

Leveringen met een groter aantal of gewicht kunnen worden opgesplitst in meerdere pakketten. Let erop dat je de goederen bij ontvangst gedetailleerd inspecteert. Als je tijdens ontvangt schade aan het product opmerkt, neem dan contact met ons op via support@cleannutrition.eu of via het contactformulier in de widget.

Clean Nutrition is zich bewust van haar verantwoordelijkheid en verzendt daarom samen met PostNL op een klimaatneutrale wijze.

Retourneren

Ruilen & Retourneren e-book & online documenten (de lifestyle)

Een e-book kunt u niet retourneren. Ook het annuleren van een bestelling van een e-Book is niet mogelijk. Zodra de download-link is verstuurd, is het niet meer mogelijk de bestelling ongedaan te maken.

Kan ik een spieropbouw pakket of afslank pakket retourneren?

Het is niet mogelijk om het volledige bedrag van het lifestyle pakket terug te krijgen. Dit komt omdat dit product deels uit een e-book bestaat en deels uit supplementen. Zoals hierboven aangegeven, is het retourneren van een e-book niet mogelijk. Wel krijg je het bedrag van de voedingssupplementen terug, mits deze ongeopend retour gezonden zijn. Check hieronder meer info over het retourneren van supplementen:

Voedingssupplementen | Ruilen & Retourneren

Indien de voedingssupplementen ongeopend zijn, kun je deze binnen 14 dagen retourneren volgens onze retourprocedure. Voordat je een zending retour stuurt, vragen wij ons dit te laten weten per email zodat wij op de hoogte zijn van je retournering. Producten kunnen niet geruild worden, je dient het product te retourneren en opnieuw te bestellen. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Let op: vergeet niet eventuele actieproducten terug te sturen, zoals hieronder beschreven.

Kleding | Ruilen & Retourneren

Je kunt de bestelde kleding binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Na het verstrijken van deze periode worden retournaties niet geaccepteerd. Het artikel dient in de originele verpakking te zitten, inclusief labels (indien aanwezig), en moet ongedragen zijn.

Vul het onderstaande formulier per kledingstuk zo volledig mogelijk in en voeg het document toe bij uw retourzending. Klik hier om het formulier te downloaden. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Let op: vergeet niet eventuele actieproducten terug te sturen, zoals hieronder beschreven. Boxers kunnen in verband met hygiëne niet geretourneerd worden.

Regels retourneren van actieproducten

Wanneer we een actie hebben waarbij een product gratis aan de bestelling toe wordt gevoegd, bijvoorbeeld vanaf een bepaalde bestelwaarde, dienen de extra producten ook teruggestuurd worden wanneer je (een deel van) de bestelling retourneert. Stuur je de bestelling terug zonder de gratis producten, dan wordt de nieuwprijs van de extra producten in rekening gebracht op het retourbedrag.